Woon247.nl winactie

Jullie weten dat ik fan ben van Woon247.nl; de webshop met hippe woonaccessoires voor betaalbare prijzen. Ik schreef al eerder over deze leuke webwinkel en hield al meerdere keren een winactie in samenwerking met Woon247 en Housevitamin. Afgelopen week liep er weer een winactie, maar dit keer is het wel heel speciaal, want de winnaar mag namelijk van de GEHELE WEBSHOP zijn prijs uitkiezen. Benieuwd wie er gewonnen heeft? Lees dan gauw verder.

In het verleden liet ik jullie al kennismaken met de mooie items van Woon247. Zo liet ik jullie eerder al deze krukjes, lamp en trolley van het merk Housevitamin zien. Woon247 heeft verder verschillende opbergers, maar ook kussens, kandelaars en vazen in het assortiment. Voor ieder wat wils!

Ook verkopen ze sinds kort Indiase meubeltjes gemaakt van mangohout en metaal. De meubels hebben een industriële uitstraling en zijn verkrijgbaar in zwart en wit. Ik koos zelf onderstaande kruk van Housevitamin uit. Wat is ‘ie mooi hè?

En dan is nu het moment daar dat ik de winnaar bekend ga maken die ook zo’n prachtig meubelstuk of woonaccessoire van de gehele website van Woon247 mag uitzoeken. Zitten jullie er klaar voor? De winnaar is…


@gootje1951

Van harte gefeliciteerd! Heel veel plezier met je prijs. Neem je via Instagram even contact met me op?

P.S. Niet gewonnen, maar wel erg benieuwd naar alle items van Woon247? Ze staan aankomende maand op de VT Wonen & Design Beurs. Je kunt ze vinden in hal 9-044. En als het een beetje meezit (lees: als ik het red met mijn zwangere buik), kom ik op zaterdag een handje helpen. Komen jullie gezellig langs?

Terug naar het overzicht

Reacties:

Er zijn nog geen reacties achtergelaten. Ben jij de eerste?

Plaats een reactie:

* Emailadres wordt niet getoond. Wil je een eigen afbeelding bij je reactie, meld je aan bij Gravatar.