Krukje van Woon247

Woon247 wordt gerund door Mischa en haar vriend. Zij hebben al meer dan 10 jaar een im- en exportbedrijf in woondecoratie, waarbij zij producten aan winkels en groothandels verkopen. Omdat zij zich stoorden aan de hoge verkoopprijzen van sommige andere merken, hebben zij dit jaar besloten om ook direct aan klanten te verkopen via www.woon247.nl. Doordat zij grootschalig en zelf inkopen kunnen ze de prijs leuk houden.


Woon247

In de webshop van Woon247 vind je allerlei hippe woonaccessoires voor betaalbare prijzen. Het aanbod bestaat uit vele kandelaars, lampenkappen, potten, vazen en schalen, maar ook grotere woonaccessoires zoals tafellampen, krukjes, bijzettafeltjes en poefs zijn te vinden op www.woon247.nl. Binnenkort zal Woon247 zelfs de supergewilde trolleys gaan verkopen. En dit alles voor lage prijzen, alle bijzettafels kosten bijvoorbeeld minder dan €30. Bestellingen boven de €25 worden bovendien gratis verzonden.


Krukje

Mijn favoriete item uit de webshop van Woon247 is het two tone krukje van Housevitamin. Het krukje is wit maar heeft mooie naturelkleurige pootjes. Hierdoor heeft het krukje een frisse uitstraling en is het makkelijk te combineren. Het krukje heeft een diameter van 28 cm en is 43 cm hoog. En de prijs? Slechts €12,95! Het krukje heeft bij mij thuis al alle kamers gezien. Zowel in de woonkamer, de slaapkamer als in de studeerkamer staat ‘ie superleuk.

Het krukje kun je hier bestellen. Maar ik mag dit leuke item van Woon247 ook weggeven aan één van jullie. Meedoen aan deze winactie? Onderaan dit blogartikel en op Instagram staat uitgelegd hoe je kans maakt.


Andere favorieten

Behalve het witte two tone krukje heb ik nog veel meer mooie items gespot op Woon247. Hierbij mijn favorieten (klik op de foto om naar de juiste pagina in de webshop te gaan).

Housevitamin two tone krukje grijs - €12,95

Housevitamin houten krukje - €13,95

Housevitamin witte etagère - €14,95

Woon247 azuurblauwe craquelé schaal - €17,95


Winactie

Vind jij het witte two tone krukje ook zo mooi? Doe dan mee met de winactie op Instagram. Om mee te doen volg je @woon247 en @budgethome, repost je de foto van de winactie op Instagram en tag je ons in deze foto (zorg ervoor dat je profiel openbaar staat). De winactie loopt tot vrijdag 19 augustus 2016. Veel succes!

Terug naar het overzicht

Reacties:

Er zijn nog geen reacties achtergelaten. Ben jij de eerste?

Plaats een reactie:

* Emailadres wordt niet getoond. Wil je een eigen afbeelding bij je reactie, meld je aan bij Gravatar.