Lookalike Vitra Uten.Silo

De Vitra Uten.Silo. Prach-tig! Ontworpen in 1969 door Dorothee Becker en sindsdien een echte bestseller van Vitra. De opberger heeft vele vakjes in allerlei vormen en maten. De metalen haakjes en klemmetjes zorgen voor nog meer opbergmogelijkheden. Op de werkkamer, maar ook in de keuken, hal of slaapkamer is de Vitra Uten.Silo een ware eye-catcher. De opberger combineert industriële precisie met een speels design. Hij is verkrijgbaar in zwart, wit, rood en in twee verschillende maten. Jullie denken nu vast, als je 'm zo mooi vindt, waarom hangt de Vitra Uten.Silo dan niet bij jou aan de muur? Nou... Hij is nogal prijzig.

De Vitra Uten.Silo 1 (67 x 87 cm) is op Fonq.nl te koop voor €345. Zijn broertje, de Vitra Uten.Silo 2 (52 x 68 cm) is op Fonq.nl te bestellen voor €284. Ik zei het al. Duur!

Toen ik vanmiddag door de Søstrene Grene liep werd ik dan ik ook erg blij toen ik zag dat er een Vitra Uten.Silo lookalike verkocht wordt. Volgens mij ligt 'ie pas net in de winkel, ik had de wandopberger in ieder geval nog niet eerder gezien. Het wandbord is natuurlijk niet helemaal hetzelfde als die van Vitra, maar het idee komt grotendeels overeen. En de prijs? Een stuk prettiger, namelijk €19,47. De opberger is verkrijgbaar in het wit en zwart.

Wat vinden jullie van deze lookalike? Worden jullie er net zo enthousiast van als ik?
Benieuwd naar wie de foto's van de Vitra Uten.silo gemaakt hebben? Met een klik op de afbeelding ben je erachter.

Terug naar het overzicht

Reacties:

Naomidorinthe

Leuke vondst en leuke post! Keep it up 🤘🏻🍀

@budgethome

Dankjewel!! 😘

Plaats een reactie:

* Emailadres wordt niet getoond. Wil je een eigen afbeelding bij je reactie, meld je aan bij Gravatar.