Woon247 trolley

Woon247; de webshop met hippe woonaccessoires voor betaalbare prijzen. Ik schreef al eerder dit artikel over deze leuke webshop en mocht toen een krukje weggeven. Inmiddels verkoopt Woon247 supergewilde trolleys en dat was een mooie aanleiding om weer eens een giveaway voor jullie te organiseren. Meedoen aan deze winactie? Onderaan dit blogartikel en op Instagram staat uitgelegd hoe je kans maakt.

Woon247 verkoopt twee verschillende trolleys. De rechthoekige trolley is 69 bij 30 cm en is 71 cm hoog. De trolley is van zwart metaal en heeft planken van MDF met een houten topblad. De trolley wordt geleverd als bouwpakket. De prijs van dit leuke item is €49,95.
De ronde trolley is door zijn afmetingen perfect voor een kleinere ruimte. De ronde trolley is 43 bij 42 cm en is 80 cm hoog. Ook deze trolley is van zwart metaal en heeft planken van MDF met een houten topblad. De trolley is al in elkaar gezet, dus is gelijk klaar voor gebruik. De ronde trolley kost €39,95. Bestellingen boven de €25 worden bovendien bij Woon247.nl altijd gratis verzonden.

Ik ben inmiddels de gelukkige eigenaar van de rechthoekige trolley. Ik vind ‘m prachtig! De trolley kwam als bouwpakket binnen, maar was eenvoudig in elkaar te zetten. Inmiddels heeft de trolley een mooi plaatsje op de slaapkamer gekregen en doet ‘ie dienst als nachtkastje.

Vind jij de trolleys van Woon247 ook zo mooi? Doe dan mee met de winactie op Instagram. Om mee te doen volg je @woon247.nl en @budgethome, repost je de foto van de winactie met de hashtag #trolleygiveaway én tag je ons in deze foto (zorg ervoor dat je profiel openbaar staat). De winactie loopt tot en met donderdag 6 oktober, daarna maak ik de winnaar op Instagram bekend.

Terug naar het overzicht

Reacties:

Judith bankjeopmaat

O ik zit hier al dagen te duimen! X

Plaats een reactie:

* Emailadres wordt niet getoond. Wil je een eigen afbeelding bij je reactie, meld je aan bij Gravatar.