Trendkleuren 2018

2018 brengt kleur, de nieuwe kleurtrends voor dit jaar zijn namelijk petrol en roze. Zowel samen als apart zorgen deze kleuren voor veel warmte in je interieur. Je zou denken dat meegaan met de trends gelijk een hoop geld kost, maar ik laat je in dit artikel zien hoe je low-budget deze hippe kleuren in je interieur kunt verwerken. Lees gauw verder om te zien welke 10 items, voor maximaal €10, je interieur een vleugje roze óf petrol kunnen geven.

Petrolblauw

Petrolblauw is een warme kleur met een groene ondertoon, die het goed doet bij grijstinten maar ook goed combineert met bruin en hout. Petrol staat prachtig in combinatie met goud en verrassend genoeg ook met poederroze. Het stoere petrolblauw zorgt voor een statement in ieder interieur.

Poederroze

Als ik op Instagram door interieuraccounts heen scroll, overheerst één kleur; roze. Van een roze stoel, tot een roze muur tot een roze kandelaar, de kleur roze leent zich overal voor. Gecombineerd met andere pastelkleuren zorgt het voor een lieflijke uitstraling, maar een poederroze tint kan ook gebruikt worden als tegenhanger voor hardere kleuren zoals okergeel en – ja daar is ‘ie weer – petrolblauw.

De sfeerbeelden uit dit artikel zijn afkomstig van het Instagramaccount @maisonloula. Neem vooral een kijkje op dit account voor nog meer inspiratie hoe je blauw met roze kunt combineren.

Terug naar het overzicht

Reacties:

Marjo

Oh, dat kleed op het laatste plaatje! Waar is die te koop?

@budgethome

Het kleed kun je kopen bij Karwei!

@budgethome

Oh sorry, ik lees niet goed. Het kleed van de laatste foto is een Perzisch tapijt.

Plaats een reactie:

* Emailadres wordt niet getoond. Wil je een eigen afbeelding bij je reactie, meld je aan bij Gravatar.