Søstrene Grene september 2016

September 2016 is een mooie maand voor Søstrene Grene. Niet alleen ligt in september de nieuwe interieurcollectie in alle winkels (Den Haag, Zwolle, Amsterdam, Groningen, Rotterdam en Den Bosch), ook opent de succesvolle Deense winkelketen een nieuwe winkel in Nederland. En ik bof, want de nieuwe winkel wordt geopend in mijn woonplaats; Nijmegen!

Vanaf vrijdag 16 september (10.00 uur) kun je in Nijmegen aan de Ziekerstraat 40-44 terecht voor de leukste woonaccessoires in de breedste zin van het woord. Geen idee wat Søstrene Grene precies is? Ik schreef al eerder deze blog over mijn bezoek aan de winkel in Den Bosch.

Vanaf 8 september is in alle filialen (dus ook in Nijmegen) de nieuwe interieurcollectie verkrijgbaar. Alle nieuwe producten kun je hier in de online catalogus bekijken. De collectie bestaat uit 36 nieuwe items voor je huis en 25 nieuwe producten voor de keuken, waaronder prachtige lampen, zachte stoffen, keramische voorwerpen, natuurlijk hout, schitterend glaswerk en kleine meubelstukken. De kleuren zijn neutraal; zachte tinten, gecombineerd met matte en diepe kleuren.


Uiteraard heb ik de nieuwe catalogus eens goed doorgenomen en ik vind natuurlijk weer álles leuk, maar hieronder deel ik mijn topfavorieten met jullie.

Stolp – €7,58

Vaas – €5,58

Kandelaar – €1,98

Wandrek – vanaf €26,38

Kussen – €12,28

Plantenstandaard – vanaf €13,73

Bord – vanaf €1,98

Barkruk – €24,88

Wat is jouw favoriet? Ik ben benieuwd! Laat je het me weten in de comments?


Alle foto's in deze blogpost zijn afkomstig van Søstrene Grene.

Terug naar het overzicht

Reacties:

Er zijn nog geen reacties achtergelaten. Ben jij de eerste?

Plaats een reactie:

* Emailadres wordt niet getoond. Wil je een eigen afbeelding bij je reactie, meld je aan bij Gravatar.