Goedemorgen!

De laatste keer dat ik een matras ging kopen ging ik naar een grote woonwinkel, lag ik met mijn jas aan op allerlei verschillende matrassen, kon ik uiteraard niet kiezen, ging ik weer op alle bedden liggen, voelde ik geen verschil, kreeg ik het steeds warmer, koos ik uiteindelijk tóch maar een matras, wist ik niet of dat wel een goede keuze was, maar lag ‘ie uiteindelijk wel oké.

Gelukkig is dit gedoe door het concept van SIMBA verleden tijd. SIMBA biedt namelijk slechts één soort matras aan, bestaande uit vijf lagen die zich volledig naar je lichaam zouden vormen. Volgens SIMBA zorgt de combinatie van pocketvering en traagschuim ervoor dat twee slapers met verschillende slaappatronen ongestoord van een optimale nachtrust kunnen genieten. Je kunt je voorstellen dat ik erg blij was toen ik de kans kreeg om een SIMBA matras uit te proberen. Geen gestuntel meer in een beddenzaak of woonwinkel, het enige wat ik hoefde te doen was de juiste maat selecteren. Een kind kan de was doen.

Een paar dagen later kreeg ik het matras in een doos thuisbezorgd. In mijn Instagram Stories heb je kunnen zien hoe het matras opgerold in de doos zat en hoe makkelijk het matras zich ontvouwde en zijn oorspronkelijke vorm terugkreeg. Bij de verpakking zit een handig mesje bijgeleverd, waarmee je alleen in het plastic snijdt en niet in het matras. Ideaal voor mensen zoals ik (lomp en onhandig). Het matras rook behoorlijk naar plastic toen ‘ie net uit de verpakking kwam, maar na een nachtje luchten was dat grotendeels verdwenen.

Toen het matras eenmaal op het bed lag, was gelijk duidelijk dat dit echt een ander soort matras was dan het vorige matras dat ik had. De toplaag van het SIMBA matras is heerlijk zacht en het matras vormt zich inderdaad goed naar je lichaam. Toch voelt het matras ook behoorlijk stevig aan. Na één nacht was ik eigenlijk al verkocht. Ik was bang dat ik het matras te zacht zou vinden en zou moeten wennen, maar niks was minder waar. Ik viel gelijk in slaap en werd ’s ochtends uitgerust wakker. Mijn vriend was zo mogelijk nog enthousiaster, volgens hem is zijn rugpijn verdwenen. Een voordeel van SIMBA is trouwens dat je het matras 100 dagen mag testen. Mocht je wat minder enthousiast zijn dan wij, dan kun je het matras gratis laten ophalen en je krijgt je geld terug. Ik weet in ieder geval zeker dat het SIMBA matras onze slaapkamer niet meer gaat verlaten.

Benieuwd geworden naar het matras van SIMBA? Op www.simbamatras.nl kun je nog veel meer productinformatie vinden en alle maten en bijbehorende prijzen terugvinden. Ik zou zeggen, slaap lekker!

Terug naar het overzicht

Reacties:

Er zijn nog geen reacties achtergelaten. Ben jij de eerste?

Plaats een reactie:

* Emailadres wordt niet getoond. Wil je een eigen afbeelding bij je reactie, meld je aan bij Gravatar.