Schoenenopbergers

Ik houd van schoenen. Ik houd van veel schoenen. Ik houd van heel veel schoenen. Overal in huis liggen ze dan ook. In de gang, op de mat bij de achterdeur, op de slaapkamer, op de logeerkamer, op zolder, o-ver-al. Natuurlijk probeer ik er af en toe enige ordening in aan te brengen. We hebben op het moment een rek bij de voordeur hangen zodat de meest gedragen paren in ieder geval een vast plaatsje hebben. Maar om nou te zeggen dat het echt mooi is?

Een mooie opbergplek voor je schoenen lijkt lastig, maar Westwing heeft op dit moment een sale met alleen maar mooie schoenenopbergers. Ben je dus nog op zoek naar een leuke schoenenkast, een praktisch rek of een stijlvolle mand? Check dan zeker even deze sale om te zien of er iets moois voor je tussen zit!

Deze sale van Westwing is in samenwerking met Zalando Lounge. Of je stijl nou klassiek, modern, romantisch of boho is, Westwing en Zalando Lounge hebben de juiste items voor je. Weet je niet welke stijl je precies hebt? Je doet de test hier!


Westwing loves shoes! Er komt een geweldige sale aan in samenwerking met Zalando Lounge. Stay tuned! #WestwingmeetsZalandoLounge #westwinglovesshoes

Geplaatst door Westwing NL op dinsdag 29 maart 2016


Bovendien loopt er op Instagram een gave winactie, waarbij je kans maakt op €25 shoptegoed voor Zalando Lounge. Meedoen? Deel een foto van jouw schoenenopberger en gebruik hierbij de hashtag #westwingmeetszalandolounge. Klik hier voor de overige voorwaarden.

Terug naar het overzicht

Reacties:

Er zijn nog geen reacties achtergelaten. Ben jij de eerste?

Plaats een reactie:

* Emailadres wordt niet getoond. Wil je een eigen afbeelding bij je reactie, meld je aan bij Gravatar.