Review: Rocketlamp

De Rocketlamp is een stoere vintage designerlamp die iedere kamer een ruimtelijk gevoel geeft. De lamp is gemaakt van hoogwaardig kunststof dat onbreekbaar, kleurvast en volledig recyclebaar is. De op afstand regelbare LED-verlichting is in 16 dimbare kleuren in te stellen. Drie, twee, één... Ready for take off!

De Rocketlamp is geïnspireerd op een ouderwetse raket. Het licht is fel genoeg om bij te lezen en dimbaar voor extra sfeer. Door zijn strakke vormgeving past hij perfect in iedere slaapkamer als nachtlampje, maar ook op de moderne kinderkamer zal deze lamp een ware eyecatcher zijn. Voor iedere interieurstijl en elke sfeer kun je bovendien een geschikte kleur uitzoeken. De kleur en lichtintensiteit pas je aan vanuit je luie stoel met de bijgeleverde afstandsbediening.

De Rocketlamp is ruim 46 cm hoog en en is te koop voor €99,- (inclusief LED-verlichting en afstandsbediening). Kijk voor meer informatie op www.rocketlamp.nl. Op dit moment is de Rocketlamp met €10 korting verkrijgbaar op Fonq.nl.

De Rocketlamp heeft een mooi plekje op de trolley in mijn slaapkamer gekregen. Door de afstandbediening kan ik 'm vanuit bed aan- en uitzetten, ideaal! De lamp geeft voldoende licht om de kamer te verlichten, maar kan ook gebruikt worden als sfeerverlichting door een van de kleuren te kiezen. Ook kun je een stand kiezen waarbij de kleuren steeds veranderen. Niet mijn smaak, wel leuk dat het kan. De lamp werkt gewoon op stroom, wat ik handiger vind dan batterijen.

Samengevat:

+ Mooie vormgeving
+ Origineel
+ Veel verschillende lichtkleuren
+ Werkt op stroom
- Helaas geen budgettip ;)

Aanrader?

Ik vind de Rocketlamp heel leuk, maar helaas ook erg prijzig. Toch vind ik de lamp door zijn orginaliteit een aanrader. Een goede cadeautip voor de decembermaand wellicht?

Terug naar het overzicht

Reacties:

Er zijn nog geen reacties achtergelaten. Ben jij de eerste?

Plaats een reactie:

* Emailadres wordt niet getoond. Wil je een eigen afbeelding bij je reactie, meld je aan bij Gravatar.