Free printable letterbord

Vorige week mocht ik een prachtig letterbord van Misceaup weggeven. De winactie was ontzettend populair en de foto werd een paar honderd keer gedeeld. Helaas kon er maar een de winnaar zijn. Omdat ik het erg jammer vond dat ik zovelen van jullie moest teleurstellen, ben ik aan de slag gegaan om jullie toch allemaal van een letterbord te kunnen voorzien.

Oké, oké, eerlijk is eerlijk, een echt letterbord is natuurlijk wel gaver, maar dit is wel een leuke manier om heel lowbudget een letterbord in huis te halen. Lijst de poster in, zet ‘m vast op een klembordje of hang de poster aan een wandrek. Ik weet zeker dat jullie er een mooi plekje voor kunnen vinden.

Hieronder zie je zes posters die je gratis kunt afdrukken. Klik op de afbeelding om de download te starten (opent als PDF-bestand).

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Mocht je ze gaan gebruiken in je interieur, laat je het me dan weten via Instagram of Facebook? Dat zou ik erg leuk vinden. Mocht je nog een verzoekje hebben voor een andere quote, laat het dan gerust weten. Ik kan altijd proberen om daar ook een poster van te maken.

PS Toch liever een echt letterbord in huis? Je kunt onder andere de witte versie bij Misceaup bestellen.

Terug naar het overzicht

Reacties:

Els

Love rules Of let love rule

Plaats een reactie:

* Emailadres wordt niet getoond. Wil je een eigen afbeelding bij je reactie, meld je aan bij Gravatar.