Stay in bed with Nightlifeliving

Een tijdje geleden schreef ik een blogartikel over mijn nieuwe matras. Ik slaap nog steeds heerlijk, het matras is top. Nu ik zo’n fijn matras heb, dacht ik wel steeds vaker, ik kan wel een nieuw dekbedovertrek gebruiken. Wat had ik weer een geluk, want ik werd benaderd door Nightlifeliving of ik een van hun dekbedovertrekken zou willen uitproberen. Uh, ja!

Bij Nightlifeliving vind je een zeer uitgebreid aanbod aan beddengoed en door de verscheidenheid aan ontwerpen zit er vast iets tussen dat je slaapkamerinrichting een twist kan geven. Ik zag verschillende leuke dekbedovertrekken waar ik heel enthousiast van werd, maar mijn interesse werd ook gewekt door een van de bijzondere collecties, genaamd Natural Balance. Natural Balance is het kwaliteitsmerk van Nightlifeliving. Deze collectie staat voor kwaliteit en innovatie op het gebied van beddengoed. Het katoensatijnen beddengoed is behandeld met Aura Fresh, de meest recente innovatie op bedtextielgebied. Deze technologie zorgt ervoor dat ongewenste geuren worden geëlimineerd en geneutraliseerd. Door wrijving komen er microballetjes vrij die ongewenste geuren/gassen uit de omgeving (zoals schoonmaakmiddelen of uitlaatgassen) neutraliseren zodat ze geen negatief effect hebben op de gezondheid. Op deze manier zuivert het beddengoed de lucht. Dit moest ik proberen!

Ik koos uiteindelijk voor het dekbedovertrek Esher in de kleur grijs. De overtrek is voorzien van een haarscherpe digitale print van wol. Dit geeft mijn slaapkamer een warme sfeer en past leuk bij de accessoires zoals een schapenbontje (nep hoor!), kussens en plaids waarmee ik mijn slaapkamer graag gezellig maak. Het dekbedovertrek is geweven met de beste kwaliteit katoen en satijn. Deze mooie overtrek is verkrijgbaar in vier verschillende maten (140x200/220, 200x200/220, 240x200/220 en 260x200/220) en is te koop vanaf €49,95. Verzendingen boven de €50 worden bij Nightlifeliving altijd gratis verzonden.

Inmiddels heb ik het dekbedovertrek uitgeprobeerd en ik moet zeggen, het slaapt heerlijk. De stof is zacht, soepel en luchtig. Mijn slaapkamer ruikt ’s ochtends fris, ik heb het idee dat dit door de Aura Fresh behandeling van de overtrek komt. Het is wat lastig waar te nemen, maar ik heb wel het idee dat het iets doet. Ik kan me voorstellen dat mensen met huisdieren of mensen die binnen roken een nog groter verschil merken.

Tot slot heb ik nog iets heel leuks voor jullie als volgers van @budgethome. Met de code ‘NBBudgethome’ krijgen jullie namelijk 50% korting op de Natural Balance collectie. Als je de producten in je winkelmandje bekijkt dan kun je bij ‘kortingscode’ deze code ingeven en zal de korting van 50% berekend worden.

Terug naar het overzicht

Reacties:

Er zijn nog geen reacties achtergelaten. Ben jij de eerste?

Plaats een reactie:

* Emailadres wordt niet getoond. Wil je een eigen afbeelding bij je reactie, meld je aan bij Gravatar.