Nieuwe letterborden van Misceaup

Misceaup - mijn favoriete (vintage) webshop - heeft weer iets nieuws in het assortiment. Naast de standaard zwarte letterborden, verkopen ze sinds deze maand ook prachtige witte letterborden en borden met een kurken rand. Ik ben enorm enthousiast over de nieuwe borden en werd nóg enthousiaster toen Misceaup mij vroeg om weer een winactie te organiseren. Wil jij een van de Misceaup letterborden winnen? Lees dan onderaan dit artikel hoe je mee kan doen met deze give-away.

De witte letterborden met zwarte letters zijn verkrijgbaar in maat S liggend (€35), maat S staand (€35) en maat L staand (€47,50). Bij ieder letterbord wordt een set letters, met 286 tekens, in maat L geleverd en deze zijn ook nog los te koop (€15). De losse lettersets zijn trouwens ook verkrijgbaar in kleinere formaten, namelijk in maat S en M.

Ik heb het witte letterbord thuis staan en ben er superblij mee. Het letterbord heeft een zwarte rand en past daardoor perfect in mijn interieur. Bij dit letterbord heb ik ook een losse letterset in een kleiner formaat, waardoor ik nog meer kan spelen met de quotes op het bord.

Misceaup heeft ook nog varianten met een kurken rand aan het assortiment toegevoegd. Naast de decoratieve functie, zou je deze kurken rand ook kunnen gebruiken als miniprikbordje. De letterborden met de kurken rand zijn in dezelfde formaten verkrijgbaar als de andere letterborden en zijn verkrijgbaar in het zwart en in het wit. Voor een kurken rand betaal je €10 extra.

Enthousiast geworden over de nieuwe letterborden van Misceaup? Doe dan mee aan de giveaway van een letterbord in maat S op Instagram en Facebook. Als je wint mag je zelf kiezen voor het soort letterbord. Ga je voor zwart of wit, staand of liggend en wel of geen kurken randje? Om mee te doen aan deze winactie op Instagram, volg je @misceaup en @budgethome , deel je een van de foto's uit dit artikel met de hashtag #letterbordwinactie en tag je ons in deze foto. Als je mee wilt doen op Facebook zorg je er natuurlijk ook voor dat je Misceaup en @budgethome volgt en kun je een van de posts over deze winactie delen met je vrienden. Meedoen kan tot en met 28 februari, op 1 maart aanstaande maak ik de winnaar bekend.

Nog meer letterbordinspiratie nodig? Ik schreef eerder dit artikel vol met leuke quotes voor op je letterbord en dit artikel over de letterborden van Misceaup.

Terug naar het overzicht

Reacties:

Kiki Bosch

Wat leuk! Toevallig kwam ik gisteren op de wenste van Misceaup uit omdat ik op zoek ben naar een (betaalbaar) letterbord!

@budgethome

Hoi Kiki, wat toevallig! Wat zijn ze mooi hè?

Plaats een reactie:

* Emailadres wordt niet getoond. Wil je een eigen afbeelding bij je reactie, meld je aan bij Gravatar.