Misceaup winkel

Ik denk dat jullie Misceaup inmiddels allemaal wel kennen. Ik schrijf regelmatig over de webshop vol vintage schatten en hippe letterborden. Sinds een paar maanden heeft Misceaup een fysieke winkel in Oss geopend, waar je heerlijk kunt snuffelen tussen al het leuks. Een paar weken geleden kon ik mijn nieuwsgierigheid niet langer bedwingen en ging ik langs bij Remco en Colinda in Oss. Daar aangekomen viel mijn oog op wel een heel bijzonder item in de winkel.

De winkel van Misceaup vind je in de Kerkstraat in Oss. Het is een gezellige straat vol hippe en bijzondere winkeltjes in het centrum. Parkeren kan vlakbij en ook vanaf het treinstation is de winkel makkelijk bereikbaar.

Misceaup Treasure Hunters

Kerkstraat 11
5341 BK Oss

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 10.00 - 18.00
Donderdag: 10.00 - 21.00
Vrijdag: 10.00 - 18.00
Zaterdag: 9.30 - 17.00
Zondag: gesloten

Remco en Colinda gebruiken de grote ruimte om alle vintage items tentoon te stellen en creëerden woonkamerhoeken waar je oneindig kunt blijven rondsnuffelen en steeds weer verrast wordt. De letterborden hebben een centrale plek in de winkel gekregen. Wisten jullie trouwens dat deze letterborden nu met flinke kortingen (lees: meer dan 50% korting!) te koop zijn?

Bij de letterborden stonden deze geweldige neonlampen in de vorm van een flamingo, robot, cactus en ananas. Wat gaaf! Jullie kunnen je vast voorstellen dat ik gelijk heel enthousiast werd. Inmiddels heeft Misceaup nog veel meer verschillende neonlampen binnengekregen en zijn ze ook online te koop. Naast de tafellampen zijn er ook wandlampen met teksten en geometrische dierenvormen verkrijgbaar.

De robotlamp was mijn favoriet en kreeg gelijk een mooi plekje op de babykamer. De lamp is circa 30 cm hoog en wordt geleverd inclusief adapter. Deze neonlamp kost €45,00.

Terug naar het overzicht

Reacties:

Er zijn nog geen reacties achtergelaten. Ben jij de eerste?

Plaats een reactie:

* Emailadres wordt niet getoond. Wil je een eigen afbeelding bij je reactie, meld je aan bij Gravatar.