Misceaup letterbord winactie

Zoals jullie weten ben ik een groot fan van Misceaup. Ik schreef al eerder dit artikel over Misceaup, waarin ik jullie meenam naar de wereld van vintage meubels, tweedehands camera's, oude wekkertjes en gebruikte letterborden. Omdat de vraag naar letterborden groter was dan het tweedehands aanbod, heeft Misceaup een tijdje geleden besloten om ook nieuwe letterborden te gaan verkopen. Ze namen een productiepartner in de arm en ontwikkelden, geheel naar eigen specificaties, een lijn nieuwe letterborden. Onlangs was het zover, vanuit Taiwan kwam een nieuwe lading aan en ik heb goed nieuws, één daarvan mag ik onder jullie verloten. Meedoen aan deze winactie? Onderaan dit artikel staat uitgelegd hoe je kans maakt op zo’n gaaf letterbord!

Misceaup verkoopt verschillende soorten nieuwe letterborden. Maat S (30 x 45 cm), zowel liggend als staand verkrijgbaar, kost €35. Maat L (45 x 59 cm), staande versie, is te koop voor €47,50. Ook is er een desk plate versie (24 x 9,5 cm) te bestellen, die je voor slechts €18,50 in huis hebt staan.

Bij alle letterborden is een set letters inbegrepen, maar voor nog meer variatie kun je ook verschillende losse lettersets bestellen.

Inmiddels ben ik de gelukkige eigenaar van een staand letterbord in maat S. Het letterbord is vrij licht, waardoor je 'm ook gemakkelijk zou kunnen ophangen. Ik was verrast door de vele letters en symbolen die erbij geleverd worden. Bij mijn lightbox moet ik namelijk urenlang nadenken over een quote omdat er van iedere letter maar een of twee bijzitten. Bij dit letterbord van Misceaup is dit absoluut niet het geval, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Enthousiast geworden over de letterborden van Misceaup? Doe dan mee aan de giveaway van een letterbord maat S op Instagram en Facebook. Om mee te doen aan deze winactie op Instagram, volg je @misceaup en @budgethome , deel je een van de foto's uit dit artikel met de hashtag #letterbordwinactie en tag je ons in deze foto. Als je mee wilt doen op Facebook zorg je er natuurlijk ook voor dat je Misceaup en @budgethome volgt en kun je een van de posts over deze winactie delen met je vrienden. Meedoen kan tot en met vrijdag 21 oktober, op 22 oktober maak ik de winnaar bekend.

Op zoek naar nog meer inspiratie? Ik schreef eerder dit artikel vol met leuke quotes voor op je letterbord.

Terug naar het overzicht

Reacties:

Hilke

Super leuk die letterborden! Ik doe mee!

@budgethome

Superleuk dat je meedoet!!

Jan

Ik waag ook een kansje !

Marian

Wat leuk zo'n letterbord, heb al ideeën genoeg. Helaas kan ik niet meedoen, heb geen Facebook of Instagram. Wel gedeeld met G+ misschien dat ik dan toch een klein kansje mag maken ;-)

Plaats een reactie:

* Emailadres wordt niet getoond. Wil je een eigen afbeelding bij je reactie, meld je aan bij Gravatar.