Review: Lexon wekker

Iedere ochtend weer dezelfde struggle; opstaan. Ik hou van snoozen en ik hou van zo lang mogelijk in bed blijven liggen, maar doordeweeks moet ik er toch echt op tijd uit. Een fijne wekker is dan een uitkomst. Ik mocht een Lexon designwekker testen en laat jullie weten of het wat is.

Volgens Lexon maakt de Inout wekker het opstaan net wat relaxter. Je klokt gewoon uit met een zacht klapje op het blokje bovenop de wekker, dat tegelijkertijd de alarmtijd aangeeft. Instellen zou eenvoudig moeten zijn door een groot plus- en een minteken op de achterkant.

De wekker is inderdaad heel erg eenvoudig in gebruik, ik had de handleiding niet nodig om te begrijpen hoe 'ie werkt. Instellen doe je met de knoppen op de achterkant en de wekker aan- en uitzetten doe je met het blokje bovenop. De wekker geeft standaard geen licht, behalve als je zachtjes de wekker aanraakt. Dit vind ik ideaal. Ik vind het namelijk niet prettig als er lampjes branden als ik wil gaan slapen.

Ik vind de wekker mooi vormgegeven, hij past goed op onze slaapkamer. Helaas heeft design vaak een bijbehorende prijs en dat is bij deze wekker ook zo. De wekker is onder andere te koop via Fonq.nl en kost daar €49,99. Niet goedkoop dus.

De Lexon Inout met lcd-scherm werkt op batterijen en is verkrijgbaar in wit, zwart, limoen, rood en zeegroen. Meer informatie vind je op Lexon-design.com.

Samengevat:

+ Makkelijk in gebruik
+ Erg mooi design
+ Display geeft alleen licht als je de wekker aanraakt
- Niet goedkoop

Aanrader?

Ja, ondanks dat de prijs aan de hoge kant is, vind ik de wekker wel een aanrader. Het is een eyecatcher op je slaapkamer en de wekker doet zijn werk meer dan goed.

Terug naar het overzicht

Reacties:

Er zijn nog geen reacties achtergelaten. Ben jij de eerste?

Plaats een reactie:

* Emailadres wordt niet getoond. Wil je een eigen afbeelding bij je reactie, meld je aan bij Gravatar.