Letterborden

Op de blog van Zilverblauw zag ik ze al vaak voorbijkomen; letterborden. Oude borden uit bijvoorbeeld de horeca met daarop een prijslijst. Op onderstaande foto zie je een origineel exemplaar, hoe kun je hier nou niet verliefd op worden?

Het bord met een zwarte achtergrond en de witte letters zijn naar mijn idee echt een eyecatcher in ieder interieur. Doordat je de letters op het bord makkelijk kunt verwisselen, kun je eindeloos variëren met verschillende quotes. Hierbij nog wat meer inspiratie van Zilverblauw, die de leukste teksten op de borden tovert.

Helaas is inmiddels heel Nederland op de hoogte dat de letterborden een geweldig interieuritem zijn. Kon je de borden een paar jaar geleden nog voor een tientje op de kop tikken via Marktplaats, inmiddels betaal je er de hoofdprijs voor. Bij mijn zoektocht naar een mooi exemplaar kwam ik biedingen tot 100 euro tegen. Jeetje…

Maar er is goed nieuws! Bij Misceaup werd er zo vaak naar letterborden gevraagd, dat Remco en Colinda besloten om contact te leggen met een fabrikant van deze borden. En met resultaat, ze hebben een eerste zending binnen. Voor slechts €35 koop je bij Misceaup een nieuw letterbord (30 x 45 cm) met letters, cijfers en leestekens. Hoe gaaf!

Wat vinden jullie van de trend? En wat vinden jullie van de letterborden van Misceaup? Ik ben benieuwd, laten jullie het me hieronder weten?

P.s. Benieuwd waar de foto's precies vandaan komen? Door één klik op de foto ben je erachter.

Terug naar het overzicht

Reacties:

Er zijn nog geen reacties achtergelaten. Ben jij de eerste?

Plaats een reactie:

* Emailadres wordt niet getoond. Wil je een eigen afbeelding bij je reactie, meld je aan bij Gravatar.