10 must-follow Instagramaccounts

Ik breng veel tijd op Instagram door. Eigenlijk iets te veel tijd, maar ik vind het zo leuk en doe er ontzettend veel inspiratie op. Daarom leek het me de hoogste tijd om eens mijn 10 favoriete Instagrammers op een rijtje te zetten. Lezen jullie mee?

@elis.abeth_

Latergram #BecauseIreallyNeedWineEehImeanFreshFlowers #weekendmood #elis_flowers

Een foto die is geplaatst door El????e?? (@elis.abeth_) op

Elisabeth houdt van bloemen en ik houd van haar prachtige feed met bloemenfoto's. Zooooo mooi! Geloof me, je wilt haar volgen.

@studiothuismus

Tess haar interieur bestaat uit veel vintage items, maar ze vult ze geregeld aan met leuke woonaccessoires van bijvoorbeeld Action. Haar website staat bij mij onder de favorieten, want haar free printables zijn prachtig!


@rwnw

Ik deel regelmatig een van de prachtige foto's van Rowan met een leuke budgettip. Als je houdt van een overwegend wit/grijs interieur vol met hippe budgetitems, dan is dit account een aanrader.

@carberg05

Caroline plaatst niet zo heel vaak foto's op Instagram, maar als ze er een plaatst... Perfect! Alle kleuren in haar interieur zijn op elkaar afgestemd en haar hele feed straalt rust uit. Wat een plaatje hè?


@lucahalma

lines on lines on lines. doing anything fun this weekend?

Een foto die is geplaatst door Luca Halma (@lucahalma) op

Luca is een van mijn oudstudenten van SintLucas en heeft een prachtige minimalistische feed. Luca deelt niet alleen foto's van zijn interieur, maar ook geregeld mooie foto's van architectuur, landschappen of mode. Fantastisch om te volgen als je een fotografieliefhebber bent.

@ingeborgsimone

Het resultaat van de veranderdrang van vanmorgen vind je op het blog. Link in bio natuurlijk #ingeborgslightbox

Een foto die is geplaatst door Ingeborgsimone (@ingeborgsimone) op

Ingeborg deelt mooie foto's van haar interieur met vele vintage vondsten. Haar pastelroze eettafel is er een om jaloers op te zijn. Bovendien is ze grappig, echt heel grappig. Om haar Insta Stories moet ik vaak hardop lachen.


@first1floor

• Bakkie pleur uut oma's koppie • Fijne avond! • #kringloop #oldemeuk #oma

Een foto die is geplaatst door Floor (@first1floor) op

Heerlijke frisse foto's en een hip interieur, dat is wat de feed van Floor omschrijft. Ze mixt graag nieuw met oud en is dol op planten.

@remadewithlove

Goedemorgen! Een maand geleden hebben we eindelijk het hoekje achter de bank afgemaakt. Ben er heel blij mee ? (foto gemaakt door @interiorjunkiecom )

Een foto die is geplaatst door REMADE with love | Anne (@remadewithlove) op

Anne heeft een prachtige feed met interieurfoto's van haar nieuwbouwwoning. Ik doe vaak leuke ideeën bij haar op. De wand met foto's en posters vind ik zo mooi, dat ik deze ook ga maken in huis.


@missjettle

Een van de grootste Instagrammers op interieurgebied, dus ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat je de feed van Mariët nog niet kent. Een ware trendsetter, dus erg leuk om te volgen als je up to date wilt blijven.

@ensuus

Suzanne deelt niet alleen foto's van haar eigen mooie interieur, maar deelt ook geregeld foto's van stylingprojecten of van haar kinderen en familie. Haar Insta Stories zijn ook heel leuk om te volgen, haar kinderen zijn té grappig.


En? Zitten er nog Instagrammers tussen die jullie nog niet kenden? En ken je zelf nog leuke Instagramaccounts die ik zeker moet gaan volgen? Laat het vooral weten in de reacties.

Terug naar het overzicht

Reacties:

Er zijn nog geen reacties achtergelaten. Ben jij de eerste?

Plaats een reactie:

* Emailadres wordt niet getoond. Wil je een eigen afbeelding bij je reactie, meld je aan bij Gravatar.