Kerstcadeaus inpakken met Søstrene Grene

Cadeautjes krijgen is leuk, cadeautjes geven is leuker, maar mooi ingepakte cadeautjes geven vind ik het allerleukst! Ik ontving van Søstrene Grene een doos vol cadeaupapier en andere inpakmaterialen, waardoor ik de kerstcadeaus extra mooi kan inpakken dit jaar. #sostrenegrene #kerst #advertentie

Søstrene Grene kiest dit jaar voor een nostalgische kerst, met de kleuren rood, groen en wit. Het cadeaupapier heeft natuurlijke en eenvoudige prints, waarvan sommige met gouden en zilveren details. Ik pakte de cadeautjes in met allerlei verschillende soorten papier en combineerde deze met kleurige linten, ornamenten en (naam)kaartjes. Door te mixen en matchen krijgt ieder cadeau een persoonlijke touch en wordt het echt een feestje om uit te pakken! Ook de cadeaudozen komen van Søstrene Grene en zijn ideaal voor cadeaus met moeilijke vormen. Een boek mooi inpakken is geen kunst, maar een stervormige kandelaar wordt een stuk ingewikkelder. De dozen geven gelijk een luxe gevoel en het is ideaal dat ze vaker te gebruiken zijn. Zoals je gewend bent van Søstrene Grene, zijn alle inpakartikelen verkrijgbaar voor kleine prijsjes.

Alle papierproducten van Søstrene Grene zijn FSC-gecertificeerd, wat betekent dat de producten onder de juiste omstandigheden worden geproduceerd en afkomstig zijn van duurzaam beheerde bossen. Dit wil bijvoorbeeld zeggen dat er niet meer hout wordt gekapt dan wat het bos op natuurlijke wijze kan reproduceren. Omdat het alsnog erg zonde is dat je cadeaupapier maar één keer gebruikt en daarna weggooit bedacht ik dat het erg leuk is om het inpakpapier te recyclen. Ik maakte daarom een slinger van gebruikt cadeaupapier. De slinger maakte ik door een stuk inpakpapier een aantal keer dubbel te vouwen en er met behulp van een glas een cirkel van ongeveer 5 cm doorsnee op te tekenen. Deze rondjes knipte ik in één keer uit, waardoor ik na een keer knippen al twaalf ronde papiertjes had. Ik plakte twee (dezelfde) ronde papiertjes op elkaar met daartussen het touwtje en herhaalde dit een aantal keer. Staat gelijk heel feestelijk toch?

Ik ben erg enthousiast dat ik deze blogpost heb mogen schrijven in opdracht van Søstrene Grene.

Terug naar het overzicht

Reacties:

Er zijn nog geen reacties achtergelaten. Ben jij de eerste?

Plaats een reactie:

* Emailadres wordt niet getoond. Wil je een eigen afbeelding bij je reactie, meld je aan bij Gravatar.