In winterse sferen met JYSK

De afgelopen maand hebben jullie op mijn socialmediakanalen foto’s voorbij zien komen van woonaccessoires van JYSK. Ik had namelijk een JYSK-cadeaubon gekregen en kocht daar een aantal kussentjes, plaids, kandelaren en nog veel meer toffe najaarsitems voor. Eigenlijk dus van alles om mijn woonkamer in winterse sferen te brengen. In dit artikel laat ik je mijn favoriete items van dit seizoen zien en het leukste van alles, ik mag ook nog iets aan jullie weggeven! Aan het einde van dit artikel lees je hoe je kans maakt op een van de winterse woonaccessoires van JYSK.

Om je woonkamer in winterse sferen te brengen kunnen kaarsen en sfeerverlichting niet ontbreken. Kies voor meerdere kleinere lampen in plaats van een grote lichtbron om een intieme sfeer neer te zetten. Een lichtsnoer is perfect om een favoriet meubelstuk of woonaccessoire uit te lichten. Kaarsen zorgen voor een gezellige sfeer en geven letterlijk warmte aan je kamer. Mooie kandelaren, kaarsen in een pot of waxinelichthouders, kies voor verschillende items om je woonkamer winterklaar te maken.

Lekkere zachte stoffen in de vorm van kussentjes, plaids en schapenvachtjes zorgen voor warmte in huis tijdens de koude dagen. JYSK verkoopt kussens in veel verschillende kleuren, zoals de trendkleuren pastelroze en blauw. Ook qua materialen is er veel keuze. Ik koos voor kussens en plaids met een gebreide look om het gevoel van het najaar nog meer aan te zetten. Bohemian is dit najaar een blijvertje. De lichte kussens met het grijze driehoekjesmotief passen perfect in deze stijl.

Wat vinden jullie van mijn woonkamer in winterse sferen? Zin om ook dat warme decembergevoel naar binnen te halen? Ik kan jullie daarbij helpen. Ik mag namelijk van JYSK een set van twee JOSEF kandelaren weggeven! Deze kandelaren zijn verkrijgbaar in zilver- en koperkleur en zijn perfect voor op tafel bij bijvoorbeeld het kerstdiner. Om mee te doen aan deze winactie, zorg je ervoor dat je @JYSKnl en @budgethome volgt. Als je bij mijn Instagramfoto over deze winactie een leuke reactie achterlaat, en daarbij drie vrienden tagt die volgens jou ook zo’n mooie set verdienen, doe je automatisch mee. Delen mag, maar hoeft niet. Aangezien december de maand is van geven, maak jij niet alleen zelf kans, maar krijgen je drie getagde vrienden óók deze prachtige kandelaren. Gaaf hè? De winactie loopt een week en daarna maak ik op Instagram de winnaars bekend. Laten jullie me hieronder in de reacties weten wat jullie favoriete najaarsitem van JYSK is? Ik ben benieuwd!

Terug naar het overzicht

Reacties:

Suzanne

Echt prachtig en gezellig met al die mooie spullen van Jysk! Ben zelf ook een aardige Jysk fan! Maar de Josef set heb ik nog niet! Vind ze prachtig, die zilveren! Kan ook moeilijk kiezen wat mijn favo item is, zoveel moois! Als ik uit jou spullen zou moeten kiezen: het grijze kussen, het blauwe plaid en kussen en de lichtslinger vind ik heel mooi! Ik ga nu nog even op je ig account reageren om kans te maken op deze toffe prijs! Jysk en budgethome volg ik natuurlijk al tijden, dus gaat goed komen!! 👍

Kylie Schoonbrood-Schings

wauw wat een mooie artikelen! ik kan niet kiezen welk artikel ik het mooiste vind. Jysk heeft prachtige woonaccessoires, loop er regelmatig even binnen om te spieken!

Marieke

Heel erg leuk artikel. Ik heb nog niet echt een favoriet item van Jysk. Want ik ken het pas sinds jij erover schrijft en foto's plaatst! Hele mooie dingen hebben ze, vind ik! En nu blijken ze ook gewoon in Gouda te zitten... (Waar ik woon) dus dat word snel een keer die kant op!

Sanne

Wauw! Wat een leuke spulletjes zeg! Dat roze plaid ziet er ook echt heerlijk zacht uit! Die wil ik ook wel in mijn <a href="http://woonkamerinrichten.nl/" title="plaid woonkamer inrichten">woonkamer</a> hebben liggen om lekker onder te kruipen in de avonden. Ik ben altijd zo blij dat je met weinig geld ook gewoon een super leuke en gezellige woonkamer kan maken.

@Budgethome

@Sanne: Precies! Een warme sfeer hoeft niet veel geld te kosten. Met de juiste accessoires kun je het heel gezellig aankleden.

Plaats een reactie:

* Emailadres wordt niet getoond. Wil je een eigen afbeelding bij je reactie, meld je aan bij Gravatar.