I LOVE MY TYPE

Waarschijnlijk kennen jullie ze al wel, de posters van I LOVE MY TYPE. De posters met verschillende quotes zijn namelijk al een tijd populair en komen regelmatig voorbij op Pinterest en Instagram.

De orginele ‘BLOOM!’ poster, is een ware eyecatcher in je interieur. De poster is van goede kwaliteit. De gouden opdruk is glanzend en intens van kleur, waardoor de poster gelijk opvalt. Ik besloot de poster niet in te lijsten, maar om een postersysteem van Pipoos (30 cm breed - €8,99) te gebruiken om de poster op te hangen. Doordat de poster van stevig papier is, vind ik het erg mooi staan.

Ook heb ik een kleine poster met daarop de ‘You are gold’ quote. De sierlijke letters geven deze een hele andere uitstraling dan de grote poster. Ik heb deze poster opgehangen aan een kledinghanger van Ikea. Staat leuk toch?

De posters van I LOVE MY TYPE zijn vanaf €5 (A5 formaat) te koop op www.ilovemytype.com. De posters worden thuisgestuurd in een stevige koker, waardoor ze niet beschadigen. Naast de twee posters die ik thuis al een mooi plekje heb gegeven, zijn de volgende posters mijn favorieten.

Wat vinden jullie van de posters van I LOVE MY TYPE? Laten jullie het me weten in de reacties?

Terug naar het overzicht

Reacties:

Greet @styleandsugar

Wat leuk! Toevallig krijg ik deze week ook 2 opgestuurd :-) leuk idee van die posterhanger!

@budgethome

Wat toevallig, ik ben benieuwd hoe jij ze gaat stylen!

Plaats een reactie:

* Emailadres wordt niet getoond. Wil je een eigen afbeelding bij je reactie, meld je aan bij Gravatar.