Goodie Goodness box

Cadeautjes en verrassingen... Wie houdt daar nou niet van? Moet je je voorstellen dat je iedere maand verrast wordt met een doos vol leuke hebbedingetjes, variërend van schrijfwaren tot woonaccessoires. Fantastisch toch? Met het abonnement van Goodie Goodness kan dit werkelijkheid worden. Voor €20 per maand ontvang je een zorgvuldig samengestelde box vol met bijzondere producten die met liefde zijn gemaakt; lifestyleproducten van opkomende ontwerpers en kleine creatieve bedrijven. Klinkt goed toch? Ik was in ieder geval heel benieuwd naar de inhoud van de box die ik thuisgestuurd zou krijgen. Omdat ik me kan voorstellen dat jullie ook benieuwd zijn of het de 20 euro waard is, laat ik jullie in deze blogpost de inhoud van de septemberbox zien.

In de septemberbox zit de foto-/kaarthouder van Dots Lifestyle. Dots Lifestyle heeft een collectie duurzame woonaccessoires met Scandinavische invloeden. De collectie onderscheidt zich door eenvoud, kwaliteit en schoonheid. Hout is hierbij de basis. Het plankje wat ik ontving is gemaakt van populieren hout, deze houtsoort is licht van kleur waardoor het al snel in elk interieur past. De houder biedt ruimte voor meerdere foto's of kaarten, maar je kunt er ook andere items op presenteren. Ik vind het erg leuk om foto's te combineren met een eye-catcher zoals het ananaspotje.

Naast het plankje van Dots Lifestyle zaten er ook twee kaarten in de box die je mooi in de kaartenhouder kunt neerzetten. De roze kaart met 'Today is the day' heeft een blijvend plekje in mijn interieur gekregen.

Tot slot zaten er ook muurstickers van URFENOGEL in de box. URFENOGEL is een webwinkel vol knuffels, illustraties, geboortekaarten, ansichtkaarten, posters, kralenhangers en stickers. Saaie muren, kasten of kinderbedden behoren tot het verleden, want met deze muurstickers maak je er een echte blikvanger van. De stickers zijn gemaakt van vinyl, makkelijk aan te brengen en geschikt voor verschillende gladde ondergronden. Omdat wij vrij ruwe wanden hebben, kan ik de stickers niet op de muur plakken, maar gelukkig zijn ze ook heel leuk om een deur of kastje mee te beplakken. Ik ga er nog even over nadenken waar ik ze precies voor ga gebruiken.

En wat vinden jullie van de producten in de box? Op www.goodiegoodness.nl kun je je abonneren voor €20,- (+ €2,50 verzendkosten) per maand. Je kan trouwens ook eenmalig, dus zonder abonnement, een box kopen voor €22,50. Als je je voor 8 oktober aanmeldt, ontvang je de nieuwe oktoberbox. Ik ben nu al benieuwd wat daar in zal zitten! Ik houd de Instagrampagina van Goodie Goodness dan ook goed in de gaten.

Terug naar het overzicht

Reacties:

Kim

Leuk idee hoor zo'n box!

Plaats een reactie:

* Emailadres wordt niet getoond. Wil je een eigen afbeelding bij je reactie, meld je aan bij Gravatar.