Feest-10-daagse

Wie had dat nou ooit kunnen denken, maar liefst 50.000 volgers voor @budgethome op Instagram. Wat enorm veel hè? Ik waardeer het enorm dat jullie het de moeite waard vinden om me te volgen, dat jullie gezellige reacties achterlaten en de foto’s liken. Bedankt allemaal!

Om met jullie te vieren dat ik de 50.000e volger heb mogen verwelkomen, is het ‘feest-10-daagse’ op mijn Instagramaccount. Iedere dag kun je een geweldige prijs winnen van een van mijn favoriete merken. ‘s Ochtends plaats ik een foto en het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op de prijs is een reactie achterlaten en het merk volgen op Instagram. Een dag later maak ik de winnaar al bekend en is het tijd voor de volgende winactie!

Ik wil alle deelnemende merken bedanken voor het beschikbaar stellen van de cadeaus, hierdoor voelt het echt als een groot feest!

Dag 1: Woon247.nl

Tjah, een winactie zonder Woon247.nl kan natuurlijk niet. Ik mocht namelijk al eerder items van deze webshop - met hippe woonaccessoires voor betaalbare prijzen - weggeven. Dit keer stelt Woon247 een Housevitamin memorek (wit, 50 x 75 cm) ter beschikking voor de winactie. Wie wil dit nou niet winnen?

Dag 2: LONK design

Ook LONK design doet mee met de feest-10-daagse. LONK design is het merk wat voorziet in al je wensen op het gebied van handgemaakte, unieke en creatieve designs voor je kids en de kinderkamer. Op dag 2 kun je dan ook een gaaf geboortepakketje winnen, in een print naar keuze.

Dag 3: Zeeman

Zeeman stelt een cadeaubon ter beschikking ter waarde van €15, waar je de leukste woonaccessoires mee kunt uitzoeken. Ga jij bijvoorbeeld voor dit lieve kussentje of deze hippe lightbox? Als je liever nieuw keukentextiel of beddengoed wilt, kan dat natuurlijk ook. Aan jou de keuze, je mag kiezen wat je wilt!

Dag 4: Happy June

Mijn favoriete webshop voor stationery, Happy June, stelt een cadeaupakket ter beschikking voor de feest-10-daagse op @budgethome. Het is een verrassing wat je precies ontvangt, maar het zal een greep uit de collectie kaarten, posters, boekjes, stickers en accessoires van Happy June zijn.

Dag 5: Mooi Ook

Al twee keer eerder mocht ik zo’n prachtige poster uit de museumcollectie van Mooi Ook weggeven en dit keer is het de beurt aan deze poster met vintage bloemen. Behalve voor posters kun je bij Mooi Ook terecht voor gepersonaliseerde geboorte- en trouwkaartjes. Jullie kunnen vast wel raden waar wij onze geboortekaartjes gaan laten maken…!

Dag 6: Goodie Goodness

In september had ik het geluk dat ik de box van die maand van Goodie Goodness mocht ontvangen en nu gaat een van jullie dit geluk hebben. In mijn box zat een fotohouder, kaarten en muurstickers, maar wat zit er in de box van de maand november? Het zal in ieder geval weer een doos zijn vol leuke hebbedingetjes, variërend van schrijfwaren tot woonaccessoires. Spannend…! Hoe leuk is het trouwens om een Goodie Goodness box te geven tijdens de feestdagen?

Dag 7: Misceaup

Ook Misceaup kan natuurlijk niet ontbreken tijdens deze feest-10-daagse. Treasure hunters Remco en Colinda wilden graag weer meewerken met een winactie en stellen een neon tafellamp ter beschikking; de trend voor dit najaar. Je mag zelf je favoriet kiezen als je wint, ga je voor de flamingo, robot, cactus of ananas?

Dag 8: Flying Tiger

Op dag 8 van de feest-10-daagse mag ik een pakket van Flying Tiger met typische Tiger producten weggeven. Ik verklap nog niet wat er precies in het pakket zit, maar deze geweldige kerstballen zullen in ieder geval niet ontbreken. Perfect om al in de decembersferen te komen toch?

Dag 9: Armcandy by Floor

Op dag 9 maak je kans op een armbandje van Armcandy by Floor. Floor maakt dit armbandje naar voorkeuren van de winnaar, je mag kiezen voor een gouden of zilveren muntje, je kiest de kleur van het bandje en uiteraard de letters die erin geslagen worden.

Dag 10: IKEA

De laatste dag van de feest-10-daagse sluiten we af met een klapper. Van IKEA mag ik namelijk maar liefst 5 producten weggeven en dus kan ik 5 volgers blij gaan maken. Het gaat hierbij om de volgende items:

1. FADO tafellamp
2. TILLSYN decoratieve zandloper
3. GLADOM salontafel met dienblad
4. YPPERLIG spiegel
5. MAJBRITT kussenovertrek

Wat is jouw favoriet?

Wat een prijzen hè? Ik zou het superleuk vinden als jullie meedoen aan de winacties. Neem snel een kijkje op mijn Instagramaccount om kans te maken op een van deze toffe cadeaus.

Terug naar het overzicht

Reacties:

Hilde

Wauw wat veel! Gefeliciteerd!!

Amanda @mijnhuisje_

Gefeliciteerd! 50.000 is echt super veel zeg. Leuk! Geniet ervan. Ik ga meedoen aan je 10 daagse! Nou 3 ervan in elk geval want gun een ander ook wat ;) hah. Wat een toffe kadoos. Liefs Amanda .. En op naar de 100.000

Sabine Vermeulen

Wat een superleuke actie !! Ik doe graag mee, want je spot altijd de leukste hebbedingetjes voor een betaalbaar prijsje, top!

Nikki hulstijn

Gefeliciteerd met zoveel volgers! Ik wil wel meedoen☺️ Vandaag op dag 5 voor de mooie poster

Lidewey Schouls

I'm in! Ik wordt altijd blij van jouw IG!

Lisanne

Vandaag mijn post hbo afgerond :), een blijvend bloemetje voor aan de muur is altijd leuk!

Ilse

Gefeliciteerd!!! Ik zou erg graag die onwijs gave poster willen winnen!

Stefanie

Leuke actie en proficiat met de mijlpaal!

Marlies

Gelukkig zie he dat echt goede instagram accounts veel volgers hebben. Ik ben super fan van je. Samen met mijn dochters @niccmdm en @ yvette

Sandra

Mooi !!!!zou graag de koffietafel winnen prachtige kleur!!!

Plaats een reactie:

* Emailadres wordt niet getoond. Wil je een eigen afbeelding bij je reactie, meld je aan bij Gravatar.