De leukste free printables

Ik houd van klemborden maar ik houd nog meer van leuke posters voor onder deze klemborden. Daarom struin ik regelmatig het internet af naar free printables, die ik kan uitprinten en een mooi plekje kan geven in mijn interieur. Omdat ik vast niet de enige ben die hiernaar op zoek is, hierbij de leukste websites voor free printables op een rijtje.

Op de website van Studio Felicitous staan bij Portfolio - Freebie mooie pastelkleurige posters. De vintage afbeeldingen met moderne quotes zorgen voor een mooi contrast.

Lisanne van de Klift heeft uitgebloeide bloemen onder de scanner gelegd waardoor er een originele poster ontstaat. Hier kun je het resultaat van dit DIY-project downloaden.

Op HOMECRUSH_ word je dagelijks geïnspireerd op het gebied van interieur, lifestyle, wonen en meer. Schrijf je je in op de nieuwsbrief dan krijg je toegang tot mooie posters. Inmiddels zijn er hier al meer dan 10 verschillende free printables te downloaden.

Koetjes & Kaartjes is een gave webshop voor kaarten, posters en andere papierwaren en woonaccessoires. Maar ook de free printables zijn geweldig; volledig in zwart/wit met leuke quotes en grafische prints. Je kunt ze hier downloaden.

Ook Zoedt is een leuke webshop voor woonaccessoires en stationary. Bovendien hebben ze een paar free printables in de bekende Zoedt-stijl die je hier kunt downloaden.

Elze deelt onder andere leuke tips, hotspots, interieurideeën en DIY-projecten. Maar ook gratis printables zijn bij haar te vinden. Je downloadt ze hier.

Lonneke deelt alles wat haar vrolijk maakt, zoals DIY’s, interieurinspiratie, lekkere recepten en - lucky us - toffe printables. Lonneke uploadt heel regelmatig nieuwe posters en prints. De free printables kun je hier downloaden.

Terug naar het overzicht

Reacties:

Er zijn nog geen reacties achtergelaten. Ben jij de eerste?

Plaats een reactie:

* Emailadres wordt niet getoond. Wil je een eigen afbeelding bij je reactie, meld je aan bij Gravatar.