At whose home?

Eindelijk is het weer tijd voor de rubriek ‘At whose home?’. Na het prachtige appartement van Marieke en Vincent, kijken we nu binnen bij de geweldig ingerichte studio van Kim.


At whose home?

“Ik ben Kim Stout, 27 jaar en woon net buiten het stadscentrum van Breda. Ik werk fulltime bij een makelaarskantoor als office manager & fotograaf en ben momenteel bezig met het behalen van mijn makelaarspapieren. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met mijn interieur, fotografie en reis ik graag.”


Soort woning?

“Ik huur een studio van 40m2 dus behoorlijk klein. Op de plattegrond zie je goed hoe mijn huis is ingedeeld.”

Woonstijl?

“Mijn woonstijl zou ik omschrijven als een combinatie van industrieel en Scandinavisch. Ik houd van een mix van natuurlijke, oude materialen en frisse, nieuwe meubelstukken. Qua kleuren houd ik alles het liefst zo neutraal mogelijk en voeg ik wat kleur toe door middel van accessoires.”

Best-budget-buys?

“Ik ben gek op koopjes. Als ik iets wil kopen kan ik uren, soms wel dagen, op internet zoeken naar de beste koop. Bijvoorbeeld toen ik op zoek was naar een nieuwe eettafel. Hier ben ik wel 2 maanden mee bezig geweest. Uiteindelijk wist ik precies wat ik wilde hebben en vond ik na lang zoeken deze eettafel op Marktplaats voor 200 euro.”

DIY’s?

“Het kamerscherm! Deze heeft mijn vader voor mij gemaakt en daar ben ik nog steeds erg blij mee. Omdat ik geen aparte slaapkamer heb zorgt het kamerscherm ervoor dat ik niet non-stop het gevoel heb alsof ik in mijn slaapkamer zit. Daarnaast is het kamerscherm ideaal te gebruiken als toffe achterwand voor fotoshoots.

Het volgende project wordt een nieuw tafelblad. Het tafelblad wat ik nu heb, is van steigerhout en is daardoor erg ongelijk. Alles op tafel wiebelt. Ik wil een blad maken van MDF en deze dusdanig behandelen dat het een betonlook heeft.”

Favoriete woonwinkels?

“Ik heb geen vast adres waar ik kom voor mijn interieur. Ik vind het juist heel erg leuk om spullen overal vandaan bij elkaar te verzamelen. Voor het inrichten van deze studio heb ik veel gehad aan de kasten en meubels van de Ikea voor opbergruimte. Verder kom ik ook geregeld bij de Loods5, Kwantum, Xenos en Hema. En sinds kort ontdekt; Whoon! in Oisterwijk.”

Tips?

“Neem de tijd om het geschikte item te vinden. Vooral bij dingen die niet direct noodzakelijk zijn, loont het echt om even de tijd te nemen en om bijvoorbeeld Marktplaats af te struinen.

Wat posters betreft, betaal je niet scheel aan dure posters online of in de winkel. Ik koop geregeld tijdschriften en knip daar afbeeldingen uit die mij aanspreken en plak die gewoon met wat washi tape op de fotolijst (direct op de glasplaat). Dit scheelt zoveel geld. Je kunt vaker afwisselen en je hoeft niet elke keer die vervelende ijzertjes aan de achterkant van de lijst om te buigen.”

Verlanglijstje?

“Die is nu echt enorm lang! Ik heb namelijk begin februari de sleutels gekregen van mijn eerste koopwoning! Op dit moment zit ik nog midden in de verbouwing maar al mijn vrije uurtjes zijn gevuld met Pinterest en online shoppen om de beste koopjes te vinden voor mijn nieuwe woning.”


Ik had niks teveel gezegd toch? Wat heeft Kim een geweldig ingerichte studio. Ik wil Kim dan ook heel erg bedanken voor het beantwoorden van de vragen en het maken van de mooie foto’s voor deze rubriek. Wil je Kim en de verbouwing volgen? Je kunt haar vinden op Instagram onder de naam @stoutfotografie.


Heb je zelf ook een erg mooi huis en vind je het leuk om hier wat over te vertellen en te laten zien? Stuur dan een mailtje naar info@atbudgethome.nl en wie weet ben jij de volgende in de rubriek ‘At whose home?’.

Te zien in deze binnenkijker

Bank + hocker – Pronto Wonen

Kussens – H&M, Hema, Xenos

Salontafel – Xenos

Fruitkistjes/tv-meubel – Meubelatelier Koningstraat 5

Vloerlamp – Wehkamp

Witte wandkasten – Ikea

Fotolijsten – Ikea

Vogelposter – Ikea (overige zijn uit tijdschriften)

Eettafel – via Marktplaats

Bankje – Ikea

Eettafelstoelen – Loods5

Lampen boven eettafel – zelf samengesteld via Cables & Co, Snoerenzo en Praxis

Bed – Ikea

Beddengoed – Ikea

Kamerscherm – zelfgemaakt met planken van Praxis

Houten jaloezieën – Decomode Praxis

Kleur op muur – Flexa Creations muurverf extra mat G0.05.25 aangebracht met een grote blokkwast

Terug naar het overzicht

Reacties:

Er zijn nog geen reacties achtergelaten. Ben jij de eerste?

Plaats een reactie:

* Emailadres wordt niet getoond. Wil je een eigen afbeelding bij je reactie, meld je aan bij Gravatar.