Blog

Top 3 voorjaarstrends

Top 3 voorjaarstrends

Jeltje is modeontwerpster en styliste en heeft ruim 12 jaar ervaring bij diverse Nederlandse modemerken, van reguliere womenswear tot sportswear en plus sizes. Ook wordt ze ingehuurd voor personal shopping of stijladvies. Op @jel_nl laat ze zien dat mode voor de gemiddelde Nederlandse vrouw er ook leuk en trendy uit kan zien en maakt hierbij uitsluitend gebruik van betaalbare merken van Nederlandse bodem. Jeltje zorgt voor verrassende looks, fashion finds, adviezen en accessoires. Speciaal voor @budgethome heeft Jeltje de leukste en budgetproof items op het gebied van wonen en fashion uitgekozen, zodat je helemaal on trend kunt zijn. Thuis en wanneer je de deur uit gaat!

Lees verder...

Low-budget & duurzaam?

Low-budget & duurzaam?

Hi! Ik ben Mirjam Hart. Moeder van 3 kinderen (Noah, Eli en Filou) en op mijn blog EenGoedVerhaal.nu schrijf ik voornamelijk over duurzaam wonen en leven. In tegenstelling tot wat veel mensen denken hoeft duurzaam wonen niet hetzelfde te zijn als duur wonen. Sterker nog; door een duurzame lifestyle besparen wij op een heleboel fronten heel veel geld! In dit artikel deel ik graag mijn tips.

Lees verder...

Kleur in je interieur

Kleur in je interieur

Een paar weken geleden vertelde ik jullie over de eerste interieurworkshop die ik volgde; plattegronden en meubelindelingen. Inmiddels heb ik ook de tweede cursusavond achter de rug, welke in het teken stond van kleur. In deze blogpost neem ik jullie weer mee en vertel ik je alles over kleuren in je interieur.

Lees verder...

Workshop interieurontwerp

Workshop interieurontwerp

Via mijn socialmediakanalen zagen jullie al voorbijkomen dat ik sinds kort een interieurcursus volg. Ik kreeg veel vragen of ik de tips die ik bij deze cursus op doe, ook met jullie wil delen. Uiteraard wil ik dit! In deze blogpost neem ik jullie mee naar de eerste workshopavond.

Lees verder...

Søstrene Grene kindercollectie

Søstrene Grene kindercollectie

Jullie weten hoe gek ik ben op Søstrene Grene. Ik schreef al vaker over hun winkels en nieuwe collecties. Dit keer mag ik jullie een bijzondere collectie laten zien, namelijk eentje vol interieurproducten voor kinderen. Deze collectie, met verschillende items voor kinderslaapkamers en speelruimten, ligt vanaf 8 februari in de winkels. Doe inspiratie op voor de inrichting van een kinderkamer met een charmante tipi, diervormige nachtlampjes, mooie muurstickers, een prachtig hemelbed en nog veel meer.

Lees verder...

Trendkleuren 2018

Trendkleuren 2018

2018 brengt kleur, de nieuwe kleurtrends voor dit jaar zijn namelijk petrol en roze. Zowel samen als apart zorgen deze kleuren voor veel warmte in je interieur. Je zou denken dat meegaan met de trends gelijk een hoop geld kost, maar ik laat je in dit artikel zien hoe je low-budget deze hippe kleuren in je interieur kunt verwerken. Lees gauw verder om te zien welke 10 items, voor maximaal €10, je interieur een vleugje roze óf petrol kunnen geven.

Lees verder...

Cadeautips

Cadeautips

En toen was het ineens al december... Iedereen is druk met het kopen van alle cadeaus voor 5 december en kerst. Wat kan het soms lastig zijn om echt iets leuks te vinden hè? Om jullie een handje te helpen zocht ik op www.hema.nl de leukste budgetproof cadeautjes (maximaal €5) uit, die mooi staan in ieder interieur. Gecategoriseerd per type, zodat jij hopelijk snel dat ene perfecte cadeautje kunt vinden voor bijvoorbeeld je vriendin, kleine broertje of neef.

Lees verder...

Feest-10-daagse

Feest-10-daagse

Wie had dat nou ooit kunnen denken, maar liefst 50.000 volgers voor @budgethome op Instagram. Wat enorm veel hè? Ik waardeer het enorm dat jullie het de moeite waard vinden om me te volgen, dat jullie gezellige reacties achterlaten en de foto’s liken. Bedankt allemaal!

Lees verder...

Misceaup winkel

Misceaup winkel

Ik denk dat jullie Misceaup inmiddels allemaal wel kennen. Ik schrijf regelmatig over de webshop vol vintage schatten en hippe letterborden. Sinds een paar maanden heeft Misceaup een fysieke winkel in Oss geopend, waar je heerlijk kunt snuffelen tussen al het leuks. Een paar weken geleden kon ik mijn nieuwsgierigheid niet langer bedwingen en ging ik langs bij Remco en Colinda in Oss. Daar aangekomen viel mijn oog op wel een heel bijzonder item in de winkel.

Lees verder...

Woon247.nl winactie

Woon247.nl winactie

Jullie weten dat ik fan ben van Woon247.nl; de webshop met hippe woonaccessoires voor betaalbare prijzen. Ik schreef al eerder over deze leuke webwinkel en hield al meerdere keren een winactie in samenwerking met Woon247 en Housevitamin. Afgelopen week liep er weer een winactie, maar dit keer is het wel heel speciaal, want de winnaar mag namelijk van de GEHELE WEBSHOP zijn prijs uitkiezen. Benieuwd wie er gewonnen heeft? Lees dan gauw verder.

Lees verder...

Loading...