Interieuradvies
Op dit moment neem ik geen nieuwe opdracht aan, i.v.m. drukte

Optie 1: Interieuradvies op afstand
We hebben alleen contact met elkaar op afstand, maar tegenwoordig is dit geen enkel probleem meer. Jij brengt je woonproblemen en -wensen in beeld en ik ga voor je aan de slag. Ik schrijf een compact plan met een advies voor de indeling, kleuradvies en ik tip je over budgetproof meubels en woonaccessoires. Uiteraard ontvang je hierbij de verkoopadressen en prijzen.


Optie 2: Mondeling advies
Een mondeling advies (duur 60 minuten) waarbij ik ter plekke advies geef welke indeling, kleuren en accessoires het mooiste resultaat zullen geven. Je ontvangt bij deze optie geen uitgewerkt adviesplan.


Optie 3: Uitgebreid pakket
Nadat ik bij je thuis ben geweest om de ruimte te bekijken en je wensen te bespreken, schrijf ik een compact plan met een advies voor de indeling, kleuradvies en ik tip je over budgetproof meubels en woonaccessoires. Uiteraard ontvang je hierbij de verkoopadressen en prijzen.

Workshops (prijzen op aanvraag)

Huisraad (minimaal 45 minuten)
In de workshop ‘Huisraad’ ontvang je praktische tips over het inrichten, stylen en het gebruik van kleur in je interieur. Wist jij bijvoorbeeld dat een vuistregel voor de afstand tussen je bank en de tv 5 x de diagonaal van het beeldscherm is? Of dat je voor een samenhangend interieur het beste maximaal drie accentkleuren kunt kiezen? Naast nuttige tips is er ook ruimte voor het stellen van vragen. Deze workshop is ook aan te vragen als lezing.

Moodboard (minimaal 1,5 uur)
Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met het ontdekken van je eigen woonstijl en kleurenpallet door middel van moodboards. We maken twee moodboards, gericht op stijl en kleur. Ik geef je uitleg over woonstijlen en laat je zien wat kleur voor je interieur kan doen. Je gaat naar huis met meer inzicht in wat je nou echt mooi vindt, zodat je dit kunt toepassen op je interieur.


Instagram (minimaal 45 minuten)
Ik neem je mee in de wereld van Instagram en vertel hoe ik binnen een paar jaar 100.000 volgers behaalde. Ik laat alle ins en outs van Instagram zien en leg uit hoe je van dit socialmediakanaal een bron van inkomsten kunt maken. Deze workshop is ook aan te vragen als lezing.

DIY regenboog (minimaal 45 minuten)
We gaan creatief aan de slag. Ik zorg voor de materialen en laat zien hoe je heel eenvoudig een regenboogje kunt maken voor bijvoorbeeld de kinderkamer. Iedereen kan dit, jij dus ook!

Inrichting van het klaslokaal (minimaal 2,5 uur)
In deze workshop komen mijn twee passies samen; onderwijs en interieur. Deze workshop is geschikt voor leerkrachten basisonderwijs en is erg goed in te zetten tijdens een studiedag. Tijdens deze workshop leg ik uit waarom het zo belangrijk is om goed over de inrichting van je klaslokaal na te denken. We brengen de huidige situatie in beeld door middel van een plattegrond en meubelindeling. Ik geef uitleg over kleuren en ik geef tips waar een goede inrichting aan zou moet voldoen. Daarna gaan we bepalen waar de huidige situatie verbeterd kan worden. Je maakt een plattegrond van de wenselijke situatie en een kleuradvies. We ronden de workshop af door het gemaakte werk met elkaar te bespreken en elkaar feedback te geven.