Primark home

De Primark staat bekend om hun leuke - en vooral goedkope - kleding en accessoires, maar bij vrijwel iedere Primark is ook de home-collectie te vinden. Deze collectie bestaat uit mooie interieuritems voor in de woon-, slaap-, badkamer en keuken. En dit alles voor de leuke prijsjes die we van de Primark gewend zijn. Ik had het geluk (wieeeehoe!) dat ik van de Primark een cadeaukaart kreeg en mocht gaan shoppen op de home-afdeling. Nou, dat hebben ze geweten, want afgelopen weekend kocht ik in Nijmegen de halve Primark leeg. Benieuwd naar wat ik shopte? Lees dan gauw verder.

Elephant trinket - €6,00

Kijk deze olifant. Hoe leuk! Ik twijfel nog of ik het bordje ga gebruiken als sieradenstandaard (daar waar 'ie eigenlijk voor bedoeld is), of dat ik het bordje ga ophangen. In ieder geval; hij is LEUK!

Printed tin mug - €4,00

Deze mokken met kaarsen had ik al langer op het oog, want ik houd van de stoere uitstraling van het emaille. Erg leuk dat je de mokken nog kunt gebruiken als de kaarsen op zijn.

Floral cutwork duvet cover set (200 x 200 cm) - €28,00

Op het kaartje van deze prachtige dekbedovertrekset stond €32, maar ik hoefde uiteindelijk maar €28 af te rekenen. Het kanten randje op zowel het dekbedovertrek als op de kussenslopen is prachtig en de romantische stijl past zo leuk bij ons bed. Ik ben hier ontzettend blij mee, het frist de hele kamer op.

Printed pop up basket - €6,00

Een handige mand, die - als je 'm niet gebruikt - makkelijk in te klappen is. Te gebruiken als opbergmand voor bijvoorbeeld speelgoed of andere rondslingerende spulletjes, maar ook erg geschikt als wasmand.

Mini diffuser madagascan vanilla - €1,50

Ik was bang dat ze niet zo bijzonder zouden ruiken - wat wil je voor €1,50? - maar deze geurstokjes ruiken heerlijk. Echt een aanrader.

Chenille bath math bobble (50 x 80 cm) - €8,00

Een mooie badmat met zwarte en witte vezels, waardoor 'ie een beetje grijs oogt. Hij is behoorlijk groot en wat ik vooral ideaal vind, is dat de onderkant is voorzien van een antisliplaag.

Metal hangers (set van 5) - €4,00

Ik deelde ze al eerder als best-budget-buy, deze zilveren kledinghangers. Door de minimalistische vormgeving vind ik ze te mooi om in de kast te hangen, dus ze hebben een ereplekje gekregen aan mijn kledingrek.

Tea towels (set van 3) - €4,00

Ik koos een grijze set met onder andere een theedoek met ananassenprint (ik neem aan dat ik niet hoef uit te leggen waarom) en een zwarte set met een okergeel detail.

A5 soft touch note book - €2,50
Gold pencil case - €3,00

Ik gebruik dagelijks een memoboekje op het werk en mijn oude is bijna vol. Ik kan niet wachten om deze nieuwe te gaan gebruiken. Mooi effen zwart aan de buitenkant en bovendien heeft het een handig koortje en elastiek. De etui heeft een opvallend gouden kleur, maar de zalmroze rits zorgt voor wat meer balans.


Wat heeft de Primark leuke woonaccessoires hè? Ik ben benieuwd waar jullie in de winkel voor gaan kijken. Laten jullie het me weten?

Terug naar het overzicht

Reacties:

Er zijn nog geen reacties achtergelaten. Ben jij de eerste?

Plaats een reactie:

* Emailadres wordt niet getoond. Wil je een eigen afbeelding bij je reactie, meld je aan bij Gravatar.