Søstrene Grene Den Bosch

Søstrene Grene – de winkel vol leuke woonaccessoires, kantoorartikelen, cadeauverpakkingen, servies en nog veel meer – opende gisteren hun zesde winkel in Nederland. De Deense winkelketen zit al in Amsterdam, Den Haag, Groningen, Rotterdam, Zwolle en sinds deze week ook in Den Bosch. Ik kon niet wachten om er een kijkje te nemen en daarom ging ik er vandaag even langs.

De nieuwste Søstrene Grene winkel is gevestigd in een mooi oud pand aan de Orthenstraat 1 in Den Bosch. Het ligt centraal, schuin tegenover de Lush winkel. Vanaf station ’s-Hertogenbosch Centraal loop je er via de Stationsweg en Visstraat in 5 minuten naartoe.

Søstrene Grene biedt spannende producten aan van over de hele wereld, met een aantrekkelijk design en in een labyrint van kleuren, vormen en geuren. Het doel van Søstrene Grene is om goede producten aan te bieden. Er worden veel producten zonder verpakking verkocht, waardoor klanten de mogelijkheid hebben om de artikelen aan te raken en waardoor de milieu-impact wordt verminderd.

De winkels ontvangen iedere week een groot aantal nieuwe artikelen, waarvan er veel slechts gedurende een korte periode worden verkocht. Alle producten hebben een elegante en vrouwelijke uitstraling die het dagelijkse leven opfleurt. De prijs-kwaliteitverhouding van de producten zorgt ervoor dat deze winkel een echte aanrader is.

Ik heb tijdens mijn korte bezoekje aan Søstrene Grene in Den Bosch drie leuke items kunnen vinden. De tegel met cactussen (€2,18) stond al lange tijd op mijn verlanglijstje, dus ik was erg blij dat ik deze in mijn winkelmandje kon leggen. Verder nam ik een clipboard (€1,39) met een goud/zwarte print mee, ik denk dat deze erg leuk bij mijn fotolijstjes zal staan. Het cadeaupapier met grid (€0,98) kon ik écht niet weerstaan. En ik had geluk, het canvastasje kreeg ik van Søstrene Grene cadeau.

Ben jij ook enthousiast over de winkels van Søstrene Grene? Je kunt ze volgen via Instagram en Facebook, zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste artikelen in het assortiment. Meer informatie over de winkels kun je vinden op de website van Søstrene Grene.

Terug naar het overzicht

Reacties:

Nathalie

Ben benieuwd naar de afmeting en Prijs van de glazen stolp, zie de foto hierboven Vr gr N te Pas

@BUDGETHOME

Hoi Nathalie, de stolp heeft een doorsnede van 23,5 cm en is 37 cm hoog. De stolp kost €24,88. Op de website van Søstrene Grene kun je in de catalogus de meeste artikelen terugvinden.

Plaats een reactie:

* Emailadres wordt niet getoond. Wil je een eigen afbeelding bij je reactie, meld je aan bij Gravatar.